Color logo no background

מסעדת לה ביסטרו בר בחולון Le Bistro Bar – המלצה

השבוע גיליתי להפתעתי שבמרחק של 7 דקות נסיעה מהבית שלי, יש מתחם בילוי שלם ושוקק חיים באזור התעשיה בחולון במתחם עזריאלי שנפתח לא מזמן.

הוזמנתי להתארח בלה ביסטרו בר, מסעדת ביסטרו מקומית מקסימה ואיכותית, שגרמה לי ולבן הזוג שלי להנות מארוחת ערב מפנקת עד שהצלחנו לפנות זמן בלו”ז העמוס שלנו ולצאת לדייט יחד.

המטבח מציע מגוון רחב של מנות בהשראת מטבחים שונים מרחבי העולם – המטבח הצרפתי, האיטלקי, המזרחי והאמריקאי.

לה ביסטרו בר בשעות היום - צילום - אילן עמיחי
לה ביסטרו בר בשעות היום – צילום – אילן עמיחי

המסעדה ממוקמת במרכז עזריאלי ויש המון חניה באזור וגם חניון תת קרקעי נוח לשימוש האורחים.

כבר בכניסה למסעדה תרגישו אוירה רומנטית בזכות התאורה המעומעמת בשעות הערב, הבחנו במספר לא קטן של זוגות שהתארחו יחד איתנו במסעדה. המקום מרווח ומעוצב בסגנון אורבני עם כסאות מעץ בשחור וצבע עץ, ספות שמזכירות קצת מסעדות דיינר, בר גדול ומרווח שאפשר לשבת בו לשתות או לאכול. יש למסעדה גם מרפסת שבה אפשר לשבת ולסעוד בימים נעימים.

לה ביסטרו בר בשעות הערב..
לה ביסטרו בר בשעות הערב..

המסעדה מתאימה לארוחת בוקר מפנקת, לארוחות צהריים עם החברים, פגישות עסקיות, פגישות רומנטיות בשעות הערב – המקום המושלם לדייט וגם לארוחות משפחתיות או אירועים וכנסים.  המקום מאוד גדול ומרווח וגם כשהמסעדה היתה די מלאה בשעות המאוחרות יותר של הערב, עדיין הרגשנו שאנחנו לבד באינטימיות שלנו.

למסעדה יש תפריט יינות מכובד במחירים סבירים ביותר. אני הזמנתי גוורצטרמינר והוא הזמין שרדונה של תבור.

למנה ראשונה בחרנו קרפצ’יו שהיה עשוי טוב  במרקם ובעובי הנכונים.

לעיקרית אני הזמנתי המבורגר וצ’יפס – כן, יש לי גם ימים כאלה שכל מה שמתחשק לי זה המבורגר עסיסי וטעים והופתעתי לטובה. הבשר היה טעים ואיכותי, צלוי במידה הנכונה וגם התיבול היה ממש מוצלח.

Less is more המבורגר. לפעמים זה כל מה שצריך כדי להנות באמת
Less is more
המבורגר. לפעמים זה כל מה שצריך כדי להנות באמת

בן הזוג שלי הזמין את הפסטה פפרדלה עם נתחי סלמון צרוב ותרד ברוטב שמנת ויין לבן שהיה עשוי טוב ושילוב הטעמים היה מצוין יחד. אני לא אוכלת דגים אז לא יכלתי לחוות דיעה, אבל הצלחת שלו נותרה ריקה בסוף הארוחה..

פסטה פפרדלה עם נתחי סלמון צרובים ותרד ברוטב שמנת ויין
פסטה פפרדלה עם נתחי סלמון צרובים ותרד ברוטב שמנת ויין

למסעדת לה ביסטרו יש תפריט קינוחים די עשיר במנות קינוח מוכנות ולא כאלו שמכינים במקום, מנות די סטנדרטיות שנתקלתי בהם במקומות רבים בעבר, אבל הן סוג של סוס מנצח ובחירה טובה. כן הייתי שמחה אם היו מנות מקוריות של השף במסעדה וקינוחים עם איזשהו טויסט ומשהו קצת יותר מקורי להתרגש ממנו.

ובכל זאת, הזמנו את עוגת הגבינה פירורים שהיתה בדיוק מה שהיינו צריכים כדי לסגור את הארוחה עם משהו קצת מתוק אבל לא יותר מדי.

עוגת גבינה פירורים עם אספרסו, הסיום המושלם לארוחה בלה ביסטרו בר
עוגת גבינה פירורים עם אספרסו, הסיום המושלם לארוחה בלה ביסטרו בר

מאוד אהבנו את התפריט המגוון שמציע כאמור מגוון סגנונות – החל מפלאפל, המבורגר, קובה, קוסקוס, קרפצ’יו, פירות ים, דגים, בשרים, מטבח איטלקי עשיר עם מבחר מנות של פסטה תוצרת בית , ניוקי, פיצה ורביולי, מגוון סלטים בסגנונות שונים ולמעשה, כל אחד יכול למצוא משהו שממש יתחשק לו לאכול בתפריט בין אם אתם מגיעים לארוחת צהריים, ארוחה משפחתית (יש גם מנות ילדים- שניצל וצ’יפס), ארוחת ערב רומנטית או דרינק על הבר עם חברים בשעות הלילה הקטנות.

לה ביסטרו בר - צילום אנטולי מיכאלי
לה ביסטרו בר – צילום אנטולי מיכאלי

IMG_20160308_220859

בצמוד למסעדה יש מאפיה של המקום.
בתפריט הביסטרו קפה מוצעת רשימה ארוכה של מאפי פילו טריים במילויים שונים, עוגות, עוגות קראנץ’, עוגות גזר, עוגות תפוחים, עוגיות חמאה במילוי ריבה, עוגיות גרנולה, קרואסונים במילויים שונים, מאפי פילו גבינה קישים ועוד.

ניתן גם לקנות הביתה. לצד המאפים מוזמנים הלקוחות ליהנות מקפה איכותי וממבחר משקאות חמים נוספים.

המחירים של לה ביסטרו בר בחולון בהחלט סבירים – מנות ראשונות בסביבות 30 ש”ח למנה, מנות עיקריות במחירים שנעים בין 40 -100 ש”ח למנה.

בצהרים תוכלו למצוא מנות עסקיות החל מ-35 ש”ח לסועד! שזה בהחלט מחיר מצוין ואטרקטיבי למסעדה שיש בה אוכל טעים וטרי.

לאחרונה השיקה המסעדה מנות חדשות בתפריט הראשונות והעיקריות : 

  • סלט עגבניות שרי צבעוני – עגבניות שרי מתובלות בפסטו, בליווי גבינה צפתית.
  • אנטיפסטי – מגוון ירקות קלויים בליווי גבינת פטה מגורדת ועירית.
  • סלט טבעוני – עדשים שחורות, תערובת עשבי תיבול, בצל סגול, גזר, חמוציות, אגוזים, נבטי צנון מתובל ברוטב חמוץ מתוק.
  • סלט מוצרלה ושרי – חסה, עגבניות שרי, מלפפון ירוק, בייבי מוצרלה, נבטי צנון ובלסמי מצומצם.
  • קבב טוניסאי – מבשר טחון משובח, בליווי סלסלת עגבניות וטחינה. מוגש עם צ’יפס/פירה/אורז/סירות תפוחי אדמה וסלט ירוק.
  • דג בורי פילה – דג בורי 300 גרם מפולט עם עשבי תיבול, בלווי צ’יפס/פירה/אורז/סירות תפוחי אדמה וסלט ירוק.
  • קציצות הבית – מבשר טחון משובח, ברוטב עגבניות, על מצע פירה.
לה ביסטרו בר - צילום אנטולי מיכאלי
לה ביסטרו בר – צילום אנטולי מיכאלי

לסיכום,

תושבי ראשון, חולון, תל אביב והסביבה, במקום ללכת לאזורים המוכרים והעמוסים מדי במתחמי הבילוי הפופולאריים, כשאתם רעבים יש מתחם חדש ממש קרוב להכל (בזכות מחלף חולון על כביש 4 או דרך איילון) ,  עם מבחר עשיר וטעים של אוכל איכותי.

המרפסת של המסעדה
המרפסת של המסעדה – לה ביסטרו בר בשעות היום – צילום – אילן עמיחי

לה ביסטרו בר בפייסבוק 

לאתר המסעדה – לה ביסטרו בר 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *